Over mij

Zoek jij een nuchtere, analytische en lieve coach met humor? Dan zou ik zeker verder lezen!

Wie ben ik?

Ik ben een nuchtere, down to earth coach die haar werk- en levenservaring combineert met een gedegen coachopleiding (master coach aan het Europees Instituut). Ik ben aangesloten bij de NOBCO en blijf me continu ontwikkelen door regelmatig te sparren met andere coaches tijdens intervisie-bijeenkomsten en door het volgen van opleidingen.

Ik ben getrouwd, heb twee dochters en woon in Amersfoort. Ik werk als communicatieadviseur, stress & burn-out coach en mentor. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten: wandelen, sportschool en yoga. Het aller-leukst vind ik skiën met het hele gezin.

Ik heb al mijn hele leven veel interesse in het gedrag van anderen en mijzelf. Als communicatieadviseur houd ik me vooral bezig met interne communicatie binnen grote organisaties. Daarbij draait het altijd om de betrokkenheid van medewerkers en het werkplezier. Als mentor en coach doe ik hetzelfde maar dan 1 op 1. 

MIJN MISSIE
Ik geloof dat het voor ieder mens loont om eens met een ander naar zichzelf te kijken. Vooral als je het gevoel hebt dat je vastloopt in een patroon. Tijdens ons leven leren we veel op school en op ons werk. We leren echter bitter weinig over onszelf. Hoe we in elkaar zitten, waarom we op een bepaalde manier reageren en hoe we moeten omgaan met onze emoties. Dat moeten we allemaal zelf uitzoeken. Als coach heb ik deze kennis nu wel en die deel ik graag met anderen. Niks ingewikkelds, gewoon bewust worden hoe je in elkaar zit als mens en daar je voordeel mee doen. Dat gun ik iedereen!

 

“Coach is een eenvoudige, laagdrempelige manier om je leven iets begrijpelijker te maken.”

Opleidingen

  • Coachen bij stress en burn-outklachten (Europees Instituut)
  • TMA gecertificeerde professional (talentenanalyse)
  • Master Coach (Europees Instituut)
  • Coach Practitioner (Europees Instituut)
  • Van der Hilst Communicatie C
  • HEAO Communicatie

Werkervaring

  • Communicatieadviseur bij ABN AMRO, ING, Achmea, Gemeente Amersfoort, ICT Politie Nederland
  • Mentor bij Van Der Hilst Communicatie