Werkwijze en tarieven

Als coach maak ik gebruik van verschillende methodes en werkvormen. Ik ben breed opgeleid en daardoor flexibel in mijn manier van werken. We starten vaak met een gesprek maar daarnaast werk ik ook met mindfulness, vloeroefeningen, rollenspellen etc. Als het bij jou en jouw vraag past. Ik maak ook gebruik van evaluaties. Zo kunnen wij beiden de kwaliteit van onze sessies in de gaten houden en aanpassen als dat nodig is. 

Life Coaching

Voor de dingen waar je in het leven tegen aanloopt. Zoals meer balans tussen werk en privé. Leren omgaan met je onzekerheid. Of twijfel over belangrijke keuzes. En waarbij het fijn is als iemand even met je meekijkt, luistert en inzicht geeft.  

  • Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
  • Intakegesprek (90 minuten): 85 euro (ex. BTW)    
  • Coachsessie (75 minuten) : 75 euro (ex. BTW)
  • Coachttraject (intakegesprek + 5 coachsessies): 425, euro (ex. BTW) 
         
 Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.

Communicatie Coaching

Voor communicatiecollega’s die op zoek zijn naar een ervaren sparring partner. Bijvoorbeeld omdat je in je eentje de communicatie voor een organisatie verzorgt. Of omdat je juist graag wilt sparren met iemand buiten jouw organisatie. Ik heb 25 jaar ervaring als communicatieadviseur bij diverse grote bedrijven. Daarnaast werk ik als mentor bij Van Der Hilst Communicatie. 

  • Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
  • Coachsessie (60 minuten): 95 euro (ex. BTW)
 
 Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.

“Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen”

Ervaringen van klanten

“Door de coachingsessies ben ik mijzelf beter gaan begrijpen; als persoon en als professional. Ik voelde me op mijn gemak en de vele goede (maar soms ook confronterende) vragen leidden vaak tot ‘aha’- momenten. Ik raad het iedereen aan.”

Coachee, 28 jaar
werkstress
“Gaat het roer om of ga ik verder op de bekende weg? Dat was mijn vraag. Madelon gaf mij goede inzichten en handvatten om zelf invulling te geven aan mijn toekomst. Haar manier van coachen voelde als een veilige steun in mijn rug om vol inspiratie weer verder te gaan, met het roer een klein beetje om”
Coachee, 50 jaar
loopbaanvraag