Werkwijze en tarieven

Als coach maak ik gebruik van verschillende methodes en werkvormen. Ik ben breed opgeleid en daardoor flexibel in mijn manier van werken. We starten vaak met een gesprek maar daarnaast werk ik ook met Mindfulness, vloeroefeningen, rollenspellen etc. Als het bij jou en jouw vragen past. Ik maak ook gebruik van evaluaties. Zo kunnen wij beiden de kwaliteit van onze sessies in de gaten houden en aanpassen als dat nodig  is.

Stress en burn-out coaching

 Hieronder vind je de tarieven voor losse gesprekken en coachpakketten:

 • Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
 • Intakegesprek (75 minuten): 85 euro (excl. BTW)    
 • Coachsessie (75 minuten): 85 euro (excl. BTW)


  Coachpakketten:

 • Omgaan met Stress : 475 euro (excl. BTW) 
  Intakegesprek + 5 coachsessies
 • Burn-out begeleiding: 795 euro (incl. BTW) 
  Intakegesprek + 9 coachsessies

   

 Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.

Communicatie Coaching

Voor communicatieadviseurs die op zoek zijn naar een ervaren sparringpartner. Bijvoorbeeld omdat je in je eentje de communicatie voor een organisatie verzorgt. Of omdat je graag wilt sparren met iemand buiten jouw organisatie met een frisse blik. Ik heb 25 jaar ervaring als senior communicatieadviseur bij diverse grote bedrijven. Daarnaast werk ik als mentor bij Van Der Hilst Communicatie. 

 • Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
 • Coachsessie (60 minuten): 85 euro (excl. BTW)
 
 Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.

“Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen”

“Toen ik bij Madelon aanklopte was de nood hoog. Ik was onrustig, overwerkt en overpannen. Zij bood mij een veilige haven. Bij haar stond de tijd even stil, kwam ik op adem, was het oké om kwetsbaar te zijn en kon ik onbeschaamd open en eerlijk zijn. Ik heb geleerd wat stress bij mij veroorzaakt en hoe ik er op een constructieve manier mee om kan gaan.”

Coachee (burn-out)

“Gaat het roer om of ga verder op de bekende weg? Dat was mijn vraag. Madelon gaf mij goede inzichten en handvatten om zelf invulling te geven aan mijn toekomst. Haar manier van coachen voelde als een veilige steun in mijn rug om vol inspiratie verder te gaan, met het roer een klein beetje om.” 


Coachee (loopbaanvraag)