Stress en burn-out coach

Zoek jij een nuchtere, analytische en eerlijke coach met humor? Dan zou ik zeker verder lezen 🙂

Wie ben ik?

Ik ben een nuchtere, down to earth coach die haar werk- en levenservaring combineert met een gedegen coachopleidingen (master en practitioner coach aan het Europees Instituut). Ik ben gecertificeerd en lid van NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches. Door regelmatig te sparren met andere coaches tijdens intervisie-bijeenkomsten en het volgen van opleidingen blijf ik mij continu ontwikkelen.

Ik ben getrouwd, heb twee dochters, woon in Amersfoort en werk als coach en mentor. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten: wandelen en yoga. Het allerleukst vind ik skiën met het hele gezin.

Mijn hele leven heb ik al veel interesse in het gedrag van anderen en mijzelf. Als communicatieadviseur houd ik me vooral bezig met interne communicatie binnen grote organisaties. Daarbij draait het altijd om de betrokkenheid van medewerkers en het werkplezier. Als mentor en coach doe ik hetzelfde maar dan 1 op 1. 

MIJN MISSIE
Ik geloof dat het voor ieder mens loont om eens met een ander naar zichzelf te kijken. Vooral als je het gevoel hebt dat je vastloopt in een patroon. Tijdens ons leven leren we veel op school en op ons werk. We leren echter bitter weinig over onszelf. Hoe we in elkaar zitten, waarom we op een bepaalde manier reageren en hoe we moeten omgaan met onze emoties. Dat moeten we allemaal zelf uitzoeken. Als coach heb ik dit geleerd en ik deel het graag met anderen. Niks ingewikkelds, gewoon bewust worden hoe je in elkaar zit als mens en daar je voordeel mee doen. Dat gun ik iedereen.

_ROD7999

In het kort
Stress en burn-out coach, omgeving Amersfoort en Utrecht. Gecertificeerd en lid van beroepsvereniging NOBCO. Mentor en coach bij Van der Hilst Communicatie. Aangesloten bij GORTcoaching en Kickor. Gecertificeerd voor het afnemen van TMA Talenten Analyses en DISC- en drijfverenanalyses.

“Coaching is een eenvoudige, laagdrempelige manier om je leven iets begrijpelijker te maken.”

Opleidingen

 • Psychosociale Basiskennis (Con Amore)
 • DISC- en Drijfverenanalyse (Gecertificeerd)
 • Basisopleiding ACT & training ACT in Coaching (Seetrue)
 • Coachen bij stress en burn-outklachten (Coach College)
 • TMA gecertificeerde professional (talentenanalyse)
 • Master Coach (Coach College)
 • Coach Practitioner (Coach College)
 • Van der Hilst Communicatie C
 • HEAO Communicatie

Werkervaring

 • Communicatieadviseur bij ABN AMRO, ING, Achmea, Gemeente Amersfoort, ICT Politie Nederland
 • Mentor & coach bij Van Der Hilst Communicatie
 
 Sinds juli 2022 gecertificeerd als coach practitioner bij NOBCO/EMCC (5 jaar geldig)
Certificaat EMCC/EIA