Kickor Talentenscan
Ontdek hoe je in elkaar zit en waar je goed in bent!

Herken jij een van de volgende vragen of heb jij een vraag die erop lijkt? Maak de juiste keuze met de Kickor Talentenscan!
  • Je bent benieuwd waar jouw talenten liggen en welke eigenschappen je nog kunt ontwikkelen.
  • Je gaat solliciteren en wilt stevig in je schoenen staan.
  • Je wilt van het vastgestelde pad af om je eigen weg te kunnen vinden.
  • Je wilt graag weten welke werkomgevingen het beste bij jou passen.
  • Het lukt je niet om tot actie over te gaan in het zoeken van een studie of een baan.
  • Je hebt afstand tot de arbeidsmarkt, je wil wel, maar dan op jouw manier.

Kickor Talentenscan

Wil je weten welke talenten je hebt, welk pad je op moet gaan of welke werkomgevingen bij jou passen? Dan kun je voor een gereduceerd tarief de Kickor Talentenscan doen.

De Kickor talentenscan werkt volgens de TMA methode. De talentenscan maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van jouw talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden.

Inzage in jouw talenten
Met de Kickor Talentenscan brengen we jouw natuurlijke gedrag in kaart. Dat kan afwijken van jouw dagelijks gedrag. Hierdoor worden energielekken heel helder. Daarnaast krijg jij ook inzage in jouw talenten en kom je te weten in hoeverre je deze tot nu toe inzet. En worden mogelijke valkuilen voor jou aan het licht gebracht. Al deze inzichten gaan jou helpen om jouw eigen leerstijl te ontwikkelen, om te gaan inzien hoe jouw werkplek er uit moet zien, hoe jouw behoeften erkend en ingevuld kunnen worden en hoe je dit op je toekomstige werk voor elkaar kunt krijgen.

Na een Kickor Traject sta je sterker en weet je wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren.

Jouw investering

  • 1 Kickor Talentenscan met 1 gesprek: 300 euro (inclusief BTW)
  • 1 Kickor Talentenscan met 3 gesprekken: 525 euro (inclusief BTW)

(Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.)

Kickor Talentenscan

“Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen”

“Toen ik bij Madelon aanklopte was de nood hoog. Ik was onrustig, overwerkt en overpannen. Zij bood mij een veilige haven. Bij haar stond de tijd even stil, kwam ik op adem, was het oké om kwetsbaar te zijn en kon ik onbeschaamd open en eerlijk zijn. Ik heb geleerd wat stress bij mij veroorzaakt en hoe ik er op een constructieve manier mee om kan gaan.”

Coachee (stress en burn-out cooaching)

“Gaat het roer om of ga verder op de bekende weg? Dat was mijn vraag. Madelon gaf mij goede inzichten en handvatten om zelf invulling te geven aan mijn toekomst. Haar manier van coachen voelde als een veilige steun in mijn rug om vol inspiratie verder te gaan, met het roer een klein beetje om.” 

Coachee (loopbaanvraag)