Stress en burn-out coaching
werkwijze & tarieven

Stress heeft een functie

Stress is van nature een fenomeen dat je kan helpen om focus te hebben, om scherp te blijven, om jezelf zo optimaal mogelijk te kunnen handhaven in de situatie waarin je je bevindt. Het verhoogt je alertheid, wat in situaties van gevaar helpt. In onze huidige wereld zijn we echter steeds minder verbonden met ons lichaam en intuïtie. Veel mensen gaan (on)bewust structureel over hun grenzen heen. Hierdoor slaat het gezonde systeem op hol en loopt het vast. Je lichaam komt niet meer in een ruststand waardoor je verwarrende signalen krijgt. Zo kan het gebeuren dat bij het bellen van je leidinggevende jouw lichaam signalen afgeeft alsof dit een levensbedreigende situatie is. En dan is stress disfunctioneel geworden. (vrij geciteerd uit ‘Stress en burn-out. Waar gaat het nu echt over?’ van Drs. Hilde A.J. Bolt)

stress en burn-out coaching

Stress & burn-out coaching

Als stress en burn-out coach maak ik gebruik van verschillende methodes en werkvormen. Ik ben breed opgeleid en daardoor flexibel in mijn manier van werken. We starten vaak met een gesprek maar daarnaast werk ik ook met mindfulness, vloeroefeningen, rollenspellen etc. Als dat bij jou en jouw vragen past. Ik maak ook gebruik van evaluaties. Zo kunnen wij beiden de kwaliteit van onze sessies in de gaten houden en aanpassen als dat nodig  is. 

Bij stress en burn-outklachten is het belangrijk dat jij eerst op adem komt, jouw energielek dicht zodat je langzaam weer energie opbouwt. Daarna kunnen we onderzoeken waardoor jij deze klachten hebt gekregen en wat je hierin kunt veranderen. Om hier vervolgens mee te gaan oefenen. En mocht er een loopbaanvraag naar voren komen, dan kun je de TMA Talenten Analyse doen. Deze geeft een zeer goed beeld van jouw talenten, drijfveren en motieven. En het laat zeer helder jouw energielekken zien. 

Ik coach in Amersfoort en Utrecht.

Stress en burn-out coaching

 Hieronder vind je de tarieven voor losse gesprekken en coachpakketten:

 • Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
 • Los coachgesprek (75 minuten): 110 euro (incl. BTW)
 • Powercoaching (90 minuten): 130 euro (inclusief BTW)   


  Coachpakketten:

 • Omgaan met Stress : 600 euro (incl. BTW) 
  Intakegesprek + 5 coachsessies van 75 minuten
 • Burn-out begeleiding: 1.000 euro (incl. BTW) 
  Intakegesprek + 9 coachsessies van 75 minuten
 
Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg

TMA Talenten Analyse

Je bent gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat het dichts bij jouw talenten ligt. Een TMA Talenten Analyse is gebaseerd op positieve psychologie, oordeelt niet en biedt veel inzicht in jouw persoonlijkheid. Met de TMA worden jouw 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. De dashboards en rapportages geven informatie over jouw talenten en zijn ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast geeft TMA advies over de ideale werkomgeving, leerontwikkelingsstijl en aanleg voor 53 competenties.

Jouw investering

 • 1 TMA Talenten Analyse met 1 gesprek: 495 euro (inclusief BTW)
 • 1 TMA Talenten Analyse met 3 gesprekken: 725 euro (inclusief BTW)
 
(Dit zijn tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.)

“Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen”

“Toen ik bij Madelon aanklopte was de nood hoog. Ik was onrustig, overwerkt en overpannen. Zij bood mij een veilige haven. Bij haar stond de tijd even stil, kwam ik op adem, was het oké om kwetsbaar te zijn en kon ik onbeschaamd open en eerlijk zijn. Ik heb geleerd wat stress bij mij veroorzaakt en hoe ik er op een constructieve manier mee om kan gaan.”

Coachee (stress en burn-out coaching)

“Gaat het roer om of ga verder op de bekende weg? Dat was mijn vraag. Madelon gaf mij goede inzichten en handvatten om zelf invulling te geven aan mijn toekomst. Haar manier van coachen voelde als een veilige steun in mijn rug om vol inspiratie verder te gaan, met het roer een klein beetje om.” 


Coachee (loopbaanvraag)